Skoči na sadržaj

Naravno da možete, i to navođenjem željenog termina dostave koji vama najviše odgovara prilikom popunjavanja porudžbine u delu „Dodatne informacije“. Naši operateri će Vas kontaktirati i dogovoriti tačno vreme dostave prema trenutno raspoloživim terminima.

Termini dostave na adresu su od ponedeljka do subote u sledećim vremenskim intervalima: ponedeljak-petak od 10:00 do 14:00 časova, subota od 11:00 do 13:00 časova.

Minimalna vrednost porudžbine je 1000 rsd.

Dostava za porudžbine preko 1000 rsd se ne naplaćuje. Usluga preuzimanja porudžbine u radnji se ne naplaćuje.

Kako bi lakše pronašli proizvod koji Vam treba, rasporedili smo proizvode po kategorijama. Naš cilj je da možete odmah i lako da nađete željeni proizvod. Za brzo traženje proizvoda, upotrebite polje za pretragu koje je locirano iznad horizontalnog menija na vrhu web stranice u unesite željeni pojam za pretragu.

Moguće je menjati porudžbine koje se plaćaju dostavljaču pre same dostave. Da biste izmenili ili otkazali Vašu porudžinu potrebno je da kontaktirate službu prodaje telefonom.

Ukoliko se desi da prilikom komisioniranja Vaše porudžbine utvrdimo da trenutno nemamo na stanju neki od poručenih proizvoda, pozvaćemo Vas kako bismo Vas obavestili o proizvodima koje nemamo na stanju i kako bismo Vam ponuditi odgovarajuću zamenu.

Ukoliko iz nekog razloga ne budete na adresi za dostavu u odabranom terminu, porudžbina će biti vraćena. Možete kontaktirati naš korisnički servis radi dogovora oko daljih koraka.

Postoji mogućnost da poručite robu i odaberete ispruku/preuzimanje istog dana ukoliko su popodnevni termini za isti dan i dalje raspoloživi.

Ukoliko se dogodi da iz bilo kog razloga niste zadovolji kvalitetom robe koja vam je isporučena, ukoliko to primetite na samom prijemu, možete vratiti robu po dostavljaču. Ako nedostatak primetite kasnije, svoju reklamaciju možete izjaviti pozivanjem korisničkog centra na 037/692-650.