Skoči na sadržaj

On-line kupovina je način za poručivanje i kupovinu putem interneta koji Vam omogućuje da pregledate, birate i kupujete proizvode baš kao i u pravoj prodavnici. Sastoji se od kataloga proizvoda koji možete da pregledate i pretražujete. Odabirom menija “ONLINE prodavnica” pristupate celokupnoj ponudi iz našeg asortimana.

 

ORGANIZACIJA PRODAVNICE
Prodavnica je organizovana u vidu kategorija i podkategorija zarad lakšeg pronalaženja proizvoda koji vam je potreban. U grupnom prikazu, prikazani su osnovni podaci o proizvodu (slika, jedinična cena i mogućnost da odaberete količinu), dok pritiskom na sliku proizvoda možete pronaći detaljnije informacije, specifikaciju i više fotografija istog tamo gde ih ima.

 

PRETRAGA PROIZVODA
Proizvode možete pretraživati prema kategoriji kojoj pripadaju, odabirom kategorije u levom vertikalnom meniju. Takođe, možete koristiti polje “Pretraga artikala” koje se nalazi u gornjem delu prozora, gde unošenjem dela naziva artikla dobijate na pregled sve artikle u čijem se nazivu nalaze reči iz pretrage. Poželjno je da se unese manji deo naziva, a ne cela reč, jer je veća verovatnoća da iz prvog pokušaja dobijete na pregled željeni proizvod. Pretragu možete vršiti pomoću latiničnih slova sa i bez „kvačica“ (npr. za termine „kokicar“ i „kokičar“ dobićete predlog „Kukuruz kokičar“).

 

ODABIR ARTIKLA
Kada se odlučite za određeni proizvod, pritiskom na dugme “Dodaj u korpu”, vi dajete znak programu da zapamti taj proizvod, dok vi nastavljate dalje sa razgledanjem. Ukoliko želite da kupite više od jednog komada, sa tasterima + i – vršite povećanje odnosno smanjivanje količine. Za proizvode koji se prodaju u različitim bojama, veličinama i sl. moguće je vršiti dodatni odabir proizvoda koji želite da poručite, tamo gde je to opcija. Ukoliko imate neki poseban zahtev koji se tiče proizvoda, a ne postoji mogućnost odabira predefinisanih vrednosti, priliko zaključivanja porudžbine u rubrici „Napomene“ slobodno navedite zahtev.

 

PREGLED KORPE
Sadržaj korpe je uvek vidljiv u gornjem desnom uglu na svakoj stranici pritiskom na ikonicu “korpa” (zeleno dugme sa ikonicom korpe koja pokazuje broj trenutnih artikala u korpi i trenutnom vrednošću odabranih artikala). Ukoliko ste završili sa izborom artikala i želeli biste da pregledate vaš odabir proizvoda, klikom na gore navedeno dugme bićete preusmereni na stranicu „Korpa“. Nakon toga moći ćete da za izabrane proizvode povećate količinu ili da klikom na “X” sa leve strane svakog proizvoda izbrišete proizvod koji ne želite da kupite. Klikom na polje + ili – možete korigovati količinu, a možete je menjati i direktnim brojčanim unosom količina u to polje.

 

POTVRDA NARUDŽBINE
Kada ste završili sa pregledom vaše korpe, neophodno je kliknuti na “Završi kupovinu”. Pojaviće Vam se stranica na kojoj ćete upisati podatke o adresi isporuke i poručiocu. Nakon završenog upisavanja podataka o adresi isporuke i poručiocu, moguće je u polje „Dodatne informacije“, upisati vašu poruku kojom možete ukazati na dodatna obaveštenja ili instrukcije u vezi sa naručenom robom, načinu i vremenu dostave ali i dodatne napomene, na primer: drugi ulaz u dvorištu, nemojte zvoniti, pas ujeda i sl.

* NAPOMENA: Sva polja označena zvezdicom „*“ moraju biti popunjena. NE OSTAVLJATI POLJA PRAZNA. Ukoliko niste sigurni šta upisati u neko polje, neophodno je na tom mestu upisati crticu (-). Ukoliko ste ispravno popunili sva polja, kupovinu možete dovršiti klikom na „Potvrdi porudžbinu“. Vaša porudžbina će time biti završena i poslata nama na obradu. Ukoliko ste ispravno popunili polje za email adresu, na istu će vam stići obaveštenje da je porudžbina primljena kao dokaz uspešno obavljenog posla. Ukoliko ne primite email sa ovom informacijom, molimo vas da pozovete našu službu prodaje na telefon 037/692-650. Narudžbina koja Vam je stigla na mail, ne predstavlja Vaš konačan račun. Račun će Vam uručiti Vaš dostavljač prilikom isporuke robe. Cene artikala na narudžbini, a samim tim i ukupna vrednost narudžbine su informativnog tipa i razlikuju se od konačnog računa iz više razloga: neki od proizvoda nije dostupan na stanju pa samim tim nije ni poslat, naknadna korekcija porudžbine od strane kupca putem telefona ili maila, ako se na narudžbini nalaze artikli mereni na vagi, njihova cena se obračunava po tačno izmerenoj težini, a to se za minimalna odstupanja razlikuje od naručene količine i sl.